TY - JOUR ID - 88896 TI - شناسایی عوامل مؤثر دراشتغال با رویکرد کارآفرینی پایدار مبتنی بر سیاست های کلی اشتغال، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری JO - مدیریت نوآوری در سازمان های دفاعی JA - QJIMDO LA - fa SN - 2676-7112 AU - شرفی, مرضیه AU - ضیاء, بابک AU - سمیعی, روح الله AU - مستقیمی, محمودرضا AD - گروه کارآفرینی، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران AD - استادیار دانشکدة کارآفرینی، دانشگاه تهران، تهران، ایران AD - گروه مدیریت، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران. AD - گروه مدیریت، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران Y1 - 2019 PY - 2019 VL - 2 IS - 1 SP - 37 EP - 60 KW - اشتغال KW - اشتغال پایدار KW - کارآفرینی پایدار KW - کشاورزی DO - 10.22034/qjimdo.2019.88896 N2 - زمینه و هدف: نظر به ظرفیت های زیست محیطی بسیار ارزشمندی که در کشور ما به واسطه ویژگی های بسیار متنوع اقلیمی وجود دارد، طرح مشاغل پایدار و کارآفرینانه می تواند در حمایت از کار و تولید ملی نقشی بنیادی به عهده گیرد و حرکت به سمت اقتصاد پایدار را تسریع نماید. پژوهش حاضر با هدف شناسایی عوامل مؤثر در اشتغال با رویکرد کارآفرینی پایدار در بخش کشاورزی در سال 97 به انجام رسیده است. روش‌شناسی: پژوهش از نوع آمیخته اکتشافی بوده وداده ها در بخش کیفی با انجام مصاحبه با 10 نفر از خبرگان در حوزه کشاورزی و در بخش کمی با توزیع150 پرسش نامه در بین کارشناسان این حوزه جمع آوری و سپس به کمک نرم افزارهای اطلس. تی و اموس تحلیل شدند. یافته‌ها: یافته های تحقیق نشان می دهد عوامل ساختاری و نهادی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، زیست محیطی، آموزش و تکنولوژیکی در اشتغال با رویکرد کارآفرینی پایدار در بخش کشاورزی اثرگذارند. عوامل زیست محیطی بیشترین و عوامل آموزشی کمترین تأثیر را داشته اند. نتیجه‌گیری: کارآفرینی پایدار به عنوان رویکردی نو در اشتغال بخش کشاورزی نه تنها خودکفایی در این بخش را به ارمغان خواهد آورد بلکه مزایای حاصل از این رویکرد نوآورانه می تواند با افزایش تولیدات و صادرات مازاد محصولات کشاورزی زمینه ساز رشد و رونق اقتصادی کشور شود. UR - https://www.qjimdo.ir/article_88896.html L1 - https://www.qjimdo.ir/article_88896_eefda313b6dc1f07bea54bb3479e86e0.pdf ER -