فصلنامهی مدیریت نوآوری در سازمانهای دفاعی، نشریهای علمی است که با رسالت توسعه و ترویج فرهنگ مدیریت نوآوری، شناسایی مسایل، و چالشها و راهکارهای این حوزه در سازمانهای دفاعی، کمک به ارتقاء سطح پژوهش و شتاببخشی به جریان فکری، تولید و نشر علم و تدارک بستری مناسب برای تبادل تجریبات و انتشار بروزترین دستاوردهای علمی حوزه مدیریت نوآوری در سطح ملی و بینالمللی، مقالههای معتبر و اصیل علمی در حوزه مدیریت نوآوری را منتشر میکند. مقالههای ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیئت تحریریه به چاپ میرسند.
صاحب امتیاز این فصلنامه دانشکده مدیریت دانشگاه هوایی شهید ستاری می باشد و نیروی انسانی شامل مدیرمسؤول، سردبیر، دستیار سردبیر، مدیرداخلی و مدیر اجرایی است.
از استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا میشود که پس از ثبت نام در سایت نشریه، مقالات خود را بر اساس راهنمای نویسندگان تنظیم نموده و برای نشریه ارسال نمایند به این ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت.
این نشریه از کلیه مقالات علمی اصیل در حوزههای مورد پذیرش نشریه استقبال مینماید. ارجاع به منابع بروز، مرور نظاممند ادبیات، استفاده از روشهای پژوهش نوآورانه و انجام تحلیلهای مناسب و دستیابی به نتایج نوین و نوآورانه از اهمیت به سزایی برای نشریه برخودار بوده و موجب در اولویت قرار گرفتن مقاله ارسالی میشود.
اهداف و حوزههای موضوعی(Aims and Scope) نشریه به شرح زیر می باشد. بر این اساس، مجله صرفاً مقالاتی با حوزههای موضوعی زیر را خواهد پذیرفت؛
مقاله پژوهشی(Research Article): این نوع مقاله شامل گزارش پژوهشی مبتنی بر تحلیل دادهها است. بنابراین، میتوان آن را مقاله اصیل (Original Article) یا مقاله پژوهشی نامگذاری کرد. فرمت مقاله پژوهشی که در رشتهها و مطالعات مختلف به کار گرفته میشود، شامل موارد زیر است؛ 1- مقدمه 2- ادبیات نظری 3- روششناسی 4- یافتهها و 5 – بحث و نتیجهگیری.
مقاله مروری(Review Article): مقاله مروری ضمن ارائه خلاصه جامعی از تحقیقات در یک موضوع معین، به تحلیل روند فکری در آن موضوع میپردازد. این نوع مقالهها حسب درخواست فصلنامه توسط مراجع علمی در رشته مدیریت نگارش میشوند. این نوع مقاله باید مقالههای قبلی (پیشینه پژوهش) را مرور نموده و رویکرد غالب در آنها را در آنها شناسایی، نقد و تحلیل کند. فرمت مقاله مروری شامل موارد زیر است؛ 1- مقدمه 2- روندهای فکری(دیدمانها و رویکردهای غالب) 3- نقد و 4- نتیجهگیری.
مقاله کوتاه (Short Paper): این نوع مقاله به ارائه گزارش مختصر از دادههای تحقیق اصیل میپردازد که سردبیرها باور دارند برای بسیاری از پژوهشگران جذابیت داشته و باعث تحریک پژوهشگران برای تحقیقات تکمیلی میشود. این نوع مقاله به شدت کوتاه بوده و جزئیات پژوهشی نباید در آن منتشر شود. سخن سردبیر نمونهای از مقالات کوتاه است.
مقاله مفهومی(Conceptual Paper): این نوع مقاله، به تبیین سوالی میپردازدکه به سادگی نمیتوان به آن پاسخ داد. یک سوال مفهومی، سوالی است که اطلاعات واقعی در مورد آن چندان روشن نیست. مقاله مفهومی فاقد داده است زیرا تمرکز آن بر ترکیب و ارائه روابط جدید میان سازهها است. بنابراین، مسئولیت نویسنده به جای آزمون تجربی، شکل دهی به مباحث منطقی و تکمیلی است. فرمت این مقاله مفهومی شامل موراد زیر است؛ 1- مقدمه 2- ادبیات نظری 3- روششناسی 4- یافتهها 5- بحث و نتیجهگیری
Email : qgimdo@gmail.com
اطلاعات کتابشناختی
عنوان: فصلنامه مدیریت نوآوری در سازمان های دفاعی
شاپا: 2676-7112
زمینه های انتشار : مسائل عمده نوآوری - مدیریت نوآوری در سازمانهای دفاعی - فناوری - خلاقیت - اثربخشی و کارایی در سازمان های دفاعی سایر مسائل مربوط به مدیریت نوآوری
زبان: فارسی؛ از جمله چکیده ها و کتابشناسی های انگلیسی
سال شروع: 2019
توالی انتشار : سه ماه یکبار
سردبیر: دکتر پیمان اخوان
محل انتشار: ایران
ناشر: دانشگاه شهید ستاری
وضعیت: فعال
داوری : بلی
آدرس: http://www.qjimdo.ir/?lang=fa
نوع دسترسی :دسترسی آزاد (OA)
نوع پروانه: CC- BY-NC
نرم افزار تشخیص سرقت ادبی: سامانه همیاب
هزینه انتشار: 4.500.000ریال
دسترسی به متن کامل: دسترسی باز
درآمد: حمایت سازمانی، اهداء
نحوه انتشار :دوره ای (فصلنامه)
توضیحات: فصلنامه مدیریت نوآوری در سازمان های دفاعی طی نامه شماره 154417/18/3 مورخ 3 شهریور 1397 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه علمی/پژوهشی را به خود اختصاص داده است و با همکاری ایران فعالیت می کند. انجمن علوم مدیریت (رتبه A از کمیسیون انجمن های علمی ایران) و بر اساس بخشنامه شماره 25685-11 مورخ 31 فروردین 1398 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان مجله دانشگاهی فعالیت خواهد کرد. همچنین این مجله بر اساس آخرین ارزیابی (2019) کمیسیون انتشارات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رتبه B را کسب کرده است.